GÖSTA LINDERHOLM

 
 

Ett spännande 2013 väntar! Ny dubbel-cd - klassiker!

”FRÅN VISA TILL JAZZ” presenteras i början av året,

nya böcker, konserter och härliga möten med vår publik.

Jag ska försöka samla 100 av mina sånger i en text och notbok som

också kommer att innehålla bilder från mina turnéer, hur sångerna kom till,  turnéminnen och mycket mycket mer ur min lätt förvirrade värld full av galenskap och skratt, kärlek och en del tårar.

    En del konserter blir det. Lena och jag på scenen med ett program vi kallar ”Livsnjutarafton Provence tur & retur”. Lena berättar om sitt liv i färg och vidriga historier om mina misstag i livet. Publiken jublar! Ibland tar jag min gitarr och klarinett och gör solojobb runt om i Sverige. Alltid en utmaning att gå ut ensam på scenen med mina sånger, mina klassiker och skrönor i mängd. Jag ser också fram mot att hotta loss med min underbart svängande orkester The Trad Brothers. Ett gäng glada, lättspelta jazzmän i sina bästa år. Alltid fullt drag! Ingen konsert är den andra lik. Från visa till jazz! Nu sitter jag med mina gitarrer och skriver sånger som ska presenteras på cd framöver. Nya äventyr i visans värld!

   Lena och jag skriver en uppföljare till boken ”Blå, blå lavendel i Provence”. Det blir mycket blåton och skrönor och måleri och sånger.

Spännande! Också två uppföljare till soppboken och brödboken är på gång och nu blir det fiskrecept i mängd plus en bok för kakälskare.

   Vi arbetar mycket med vårt företag Ateljé Huset i Dalen AB. det blir kundkontakter, marknadsföring, nyheter... Ingen dag är en annan lik! Alltid nya spännande utmaningar. Det ska bli ett bra år!

Lycka!

Att få vara tillsammans med min underbara kvinna Lena, spela med mitt band Trad Brothers , sjunga mina visor. Och ävenså barn och barnbarn. Lycka! Lycka!

TRAD BROTHERS in action - härlig spelning

på ångbåten Blidösund